четвртак, 20. фебруар 2014.

Šta ima novo od igara ove godine?

Za početak i za sve ljubitelje Fudbalskih Simulacija izašao je novi dodatak za PES 2013 sa zimskim transferima. VIše o tome nećićete na blogu qpesa.

Izašla je i nije izašla, tako se može nazvati jer je doživela veliki procvat ali je naglo nestala. Naime igrica Flappy Bird koja je doživela ogromnu popularnost, obrisana je sa app store i nije je moguće više preuzeti. Autor ove igre je Vjetnamac, koga je kao Karleušu, smorila popularnost pa je morao da je obriše. Zanimljivo je primetiti da je igra imala preko 40000 ocena, što najpoularnije appstoru nemaju. Još je zanimljivije da se ovaj vjetamac odrekao prihoda koji je dnevno izlazio na 40.000 eura. Valjda su ga tamošnje vlasti prislljavale da plati porez na ekstra pforit. Sada je možete odigrati u online izdanju klikom na link.

Sajt zbog koga je nastao ovaj blog (igrice24.org) je ponovo oživeo, tj. ima novih igara je dobio novog autora. Pa ćete moći da uživate u novitetima.

Naš novi sajt sa igricama sada borji preko 450 igrica i sve više je poularan. Ostvario je rekordnu posećenost za Božić 6000 poseta, zahvaljujći igrici i linku koji su postavljeni na sajt manemoj.com i legendarnoj igri za odrasle. Možda uskoro bude pripremljen i prevod za ovu igru, ali to je priličan posao pa će morati da sačeka.

Napravljen je i jedan mali sajtić za merenje brzine interneta, ali na srpkskom i to na ćirilici, da korisnici koji ne znaju engleski mogu da se snaću. Izmerite brzinu vašeg interneta.

Нема коментара:

Постави коментар